divendres, 15 de gener del 2016

Presentació de l'AMPA de la Llar


AMPA de la Llar d’Infants El Tren Blau



A continuació us fem un resum de les activitats que l’AMPA portarà a terme aquest curs en col·laboració amb la Llar:

·     Castanyada:
o      Es realitza la compra dels ingredients per fer els panallets que fan els nens i nenes. Després es couen. Es porta a terme la organització dels jocs de la tarda, aportant idees i materials per al seu desenvolupament. Es col·labora amb l’AMPA de l’Escola Anton Busquets i Punset pagant una petita part de les castanyes.
·     Nadal:
o      L’últim dia d’escola abans de les vacances de Nadal l’AMPA porta l’esmorzar per als infants i mestres de la Llar.
o      Es comunica al Tió i als Reis Mags d’Orient quines són les joguines que necessitarien els nostres petits a la Llar.
o      Es crea una llumineta per recollir diners per destinar a materials i/o altres necessitats de la Llar. El regal de la llumineta és una panera de Nadal.
o      S’ofereix a les famílies loteria de Nadal de l’escola (aquest any no se’n compra des de la Llar).
o      S’ofereix a les famílies la opció de poder realitzar fotografies de Nadal amb una fotògrafa professional (Elena Guix) a un preu més econòmic.
o      Es venen els calendaris amb les imatges dels alumnes de la llar i de l’escola.
·     Carnestoltes:
o      Encara està pendent d’organitzar.
·     Sant Jordi:
o      Es vendran roses per recollir beneficis per el millor funcionament de la Llar (aquest curs cau en dissabte i això facilita que l’AMPA ho pugui organitzar d’aquesta manera)
o      Es proposa realitzar una roda de contes (20-30 d’abril), amb la participació de les famílies.
·     Proposta de fer una sortida a una granja d’animals:
o      S’està estudiant la possibilitat de fer una sortida a alguna granja propera (dependrà del cost).
·     Contacontes:
o      Es mira la opció de contractar un contacontes per tal de fer una actuació a la Llar.
·     Festa final de curs:
o      Es proposa, en un principi, fer-la conjuntament amb l’escola.
·     Sortida familiar:
o      Es proposa fer una sortida un disabte o diumenge tots junts, per exemple al zoo.
·     Butlletí mensual “El Trenet Informa”
o      Consisteix en un butlletí informatiu on es recullen les activitats que fan els nostres fills i filles. La periodicitat serà mensual, i es farà juntament amb la col·laboració de les mestres de l’escola, les quals ens passaran algunes de les fotos de les activitats anomenades.
·     Blog:
o      Creació d’un nou blog de la Llar d’infants el Tren Blau llardinfantseltrenblau.blogspot.com. Serà un nou espai de comunicació i centre de dades i informació sobre la llar, el menjador, l’AMPA i altres àmbits interessants per a les famílies.

Els membres de la junta som:

Dolors Manent
Arantza Cabezas
Ana Belen Martinez
Elena Planas

Us convidem tant a formar part de l'AMPA com a col·laborar en accions puntuals. Per altra banda, també us volem recordar la possibilitat de col·laborar amb l'AMPA econòmicament. A part de les quotes de les famílies i les activitats que organitza l’AMPA per a recollir diners per a destinar a la Llar, es destaca que l'ingrés més important és la subvenció de l'Ajuntament de Calders.
Si voleu fer-vos socis de l'AMPA encara hi sou a temps, només cal fer l'ingrés de 25€ al compte ES98 2100 0134 1401 0159 8442 posant en el concepte el nom del vostre fill/a.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada